shutterstock_1679258377.jpg

Albire

dentara Cluj

Schimba culoarea zambetului tau in doar o sedinta !

Albire dentara profesionala

Iti doresti un zambet mai alb? Albirea dentara poate fi solutia pentru tine. Alege albirea profesionala in cabinetele noastre din Cluj pentru a ajunge la rezultatul dorit. Prima data un medic stomatolog va evalua cazul si va decide daca albirea dentara este indicata pentru situatia ta. Se incepe prin realizarea unei igienizari profesionale, iar mai apoi se aplica gelul de albit care se activeaza cu ajutorul lampii profesionale. Astfel, medicul controleaza timpul de actiune al gelului, cantitatea de gel aplicata si previne aparitia unor complicatii.

Iti ofera

  • Zambet mai alb

  • Sensibilitate redusa*

  • Tehnica neinvaziva

  • Rezultate durabile

philips-logo-571FCFDBCD-seeklogo.com.png

Powered by

*In comparatie cu alte tehnici de albire dentara.

 
woman teeth before and after whitening.

Rezultate pe masura

before

after

Pentru cine ?

Albirea dentara este o procedura de modificare a culorii dintilor. Prin albire nu se poate modifica morfologia dintilor, pentru aceasta pacientul are nevoie de un tratament protetic. Pacientii care au dinti sanatosi, dar care nu sunt multumiti de culoarea galbuie a acestora, pot opta pentru albirea profesionala in clinica Dent House pentru rezultate optime.

shutterstock_364819988.jpg

Alege corect

Pe piata se gasesc numeroase produse de albire a dintilor care se pot achizitiona fara prescriptie medicala. Acestea pot fi foarte nocive din cauza concentratiei crescute de acid, iar pacientul le aplica fara control si exista riscuri mari de crestere a sensibilitatii dentare, pana la pierderea vitalitatii dintilor.

Albirea cu lampa realizata in cabinetele noastre stomatologice din Cluj permite dozarea corecta a acidului si controlul demineralizarii, pentru a reduce riscul de aparitie a sensibilitatii dentare iar rezultatele estetice sunt exceptionale.

Tratament efectuat de ...

Dr. Ana Maria Muresanu Cluj

Dr. Ana Maria Muresanu

Medic stomatolog generalist

DSC_2260.jpg

Consulta specialistul

Gasim cea mai buna solutie pentru tine