shutterstock_155131391.jpg

Aparate dentare Cluj

Un zambet frumos pentru fiecare moment fericit !

Ce este un aparat dentar?

Aparatele dentare reprezinta dispozitive aplicate de medici ortodonti pentru alinierea dintilor, pentru obtinerea unui zambet format din unitati dentare cu pozitie corecta si relatii interdentare optime.

Tratamentele ortodontice sunt realizate in clinica noastra stomatologica din Cluj pentru pacientii de orice varsta. 

Exista mai multe tipuri de aparate dentare care se aplica in functie de preferinta pacientului si indicatia medicului. Pentru rezultate mai rapide se aplica aparatele dentare metalice, desi mai inestetice, acestea sunt mai eficiente. Pentru pacientii care isi doresc un aparat mai estetic, exista varianta de aparat dentar din safir, asemanator culorii dentare sau Invisalign, un sistem de gutiere transparente.

Construim planul optim de tratament

Tratamentul tau va fi urmarit in permanenta

Rezultatul final este spectaculos

Ce aparat alegi ?

 
woman-wearing-yellow-and-grey-beaded-acc

Aparat

metalic

Eficient si rapid

pikwizard-99278a7ac3e89c8a8bf05567860874

Aparat

de safir

Uita de existenta lui

pikwizard-41db4d6cd52ded80aebffd6a0aaa4d
Invisalign Cluj

Invizibil si confortabil

Ce inseamna un tratament ortodontic?

Un tratament ortodontic este un tratament cu o durata mai lunga, dar rezultatele sunt pe masura asteptarii. Aparatul dentar se aplica pe o perioada de timp pe care medicul ortodont o stabileste in functie de complexitatea modificarilor pe care acest dispozitiv trebuie sa le realizeze.

Dupa indepartarea aparatului dentar, la clinica noastra stomatologica din Cluj aplicam gutiere de contentie pentru stabilizarea rezultatului obtinut.

Pe perioada tratamentului, pacientul este chemat periodic pentru verificarea progresului si pentru activarea aparatului dentar. Medicul ortodont va pastra o legatura stransa cu pacientul pentru a asigura un confort maxim pacientului in cursul tratamentului.

shutterstock_707850313.jpg
Invisalign Cluj

Invisalign reprezinta un nou tip de aparat dentar creat special pentru cei care isi doresc sa-si pastreze aspectul estetic al dintilor pe parcursul tratamentului. Sistemul este format dintr-o serie de gutiere transparente realizate la comanda special pentru fiecare pacient. Acestea se poarta progresiv pana la obtinerea rezultatului planificat. Invisalign il gasiti in Cluj in clinica noastra aplicat de medici ortodonti cu experienta.

Fiind un sistem alcatuit doar din gutiere nu are capacitatea sa rezolve disarmonii dentare complexe, dar este o varianta foarte buna pentru pacientii ce isi doresc corectarea unor neplaceri de ordin estetic.

Aparate dentare aplicate de

Dr. Teodora Dumitras Cluj

Dr. Teodora Dumitras

Medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala

DSC_2260.jpg

Consulta specialistul

Gasim cea mai buna solutie pentru tine