Pacientii nostri


 

Fiecare pacient are o poveste, pe care noi o conturam. Ne place sa documentam fiecare caz, pentru ca la final, sa-i ilustram pacientului schimbarea ce am reusit sa o implementam in ambientul sau oral. In studioul nostru foto imortalizam fiecare zambet si-l prezentam aici pentru a da curaj pacientilor sa faca o schimbare.

 
 

Andreea

Zambetul poate fi usor reconstruit cu ajutorul unor lucrari protetice din Zirconiu. Am ales acest tip de lucrare deoarece pacientul si-a dorit un zambet alb, iar lucrarile de Zirconiu avand in componenta o baza opaca, reusesc sa neutralizeze culoarea unitatilor dentare pe care adera lucrarea. Andreea urmeaza sa se intoarca la Dent House pentru a continua protezarea zonelor distale, unde chirurgul nostru a extras unitati dentare compromise si le va inlocui cu implanturi biocompatibile.

 

Alina

Alina a avut un caz mai complicat, datorita unui traumatism avut in copilarie, a ramas fara incisivul central de pe hemiarcada 1. Datorita bresei edentate au avut loc migrari ale unitatilor dentare vecine, astfel intinderea bresei s-a marit. In fotografiile "before" Alina avea deja o lucrare protetic,a de aceea nu se poate observa aceasta bresa (totusi se poate observa trema). Cu ajutorul "arhitectiilor" de zambet din laboratoarele Dent House, am reusit sa redistribuim spatiul disponibil si am reconstruit zambetul in zona frontala (canin-canin) si premolarii 1 cu lucrari protetice din Zirconiu. Pacienta este in curs de protezare a arcadei inferioare (revenim cu imagini curand) ...

 

loredana

Loredana a venit cu 2 incisivi laterali cu morfologie atipica si o lucrare din Gaudent pe 2.4-2.6. Laboratorul nostru a reconstruit cei 2 incisivi laterali in morfologie normala, aspect cat mai natural, prin lucrari protetice unidentare din ceramica integrala si a realizat o punte metalo-ceramica in locul celei de Gaudent. Pozele au fost realizate imediat dupa cimentarea lucrarilor, dar dupa cateva zile, cand s-a vindecat trauma care a fost suferita de gingie pe tot parcusul tratamentului, papilele au reocupat nisa parodontala, iar zambetul este unul cat se poate de natural.

 

Iulia

Iulia a venit cu incisivul lateral din hemiarcada 1 intr-o pozitie anormala fata de restul unitatilor dentare. Tratamentul ideal ar fi fost cel ortodontic, pentru a obtine o armonie generala a zambetului. Datorita lipsei de timp, pacienta a ales reconstructia incisivului lateral cu lucrare protetica unidentara din ceramica integrala. Astfel, la final zambetul este unul cat se poate de natural si armonios.

 

More to come ...