Laboratorul nostru

Cu o experienta de peste 20 ani, laboratorul Dent House by Mihai Muresanu, livreaza lucrari protetice la peste 50 de cabinete stomatologice din Cluj-Napoca. Echipa este caracterizata de mult profesionalism, iar munca lor este considerata opera de arta. Mizand pe naturalete, artistii nostri construiesc zambete pentru a se integra in aspectul general al pacientului. Fiecare lucrare este realizata tinand cont de trasaturile pacientului, de dorintele sale si de conditiile sale orale. Lucram cu materiale de calitate superioara, suntem atenti la fiecare etapa de lucru, pentru ca la final sa obtinem lucrari longevive si de o estetica deosebita.

DSC_0347.jpg

Mihai Muresanu

Artistul "sef" - Tehnician dentar

Mihai Muresanu este "seful" artistilor de la laboratorul Dent House. Cu o experienta de peste 20 ani, Mihai s-a intalnit de-a lungul vietii cu o multitudine de cazuri, fiind pregatit sa gaseasca solutii pentru orice caz. Mereu a fost caracterizat de pasiunea lui pentru natural. Mihai nu incearca sa ajunga in cadrul creatiei sale la perfectiune, ci isi doreste sa contureze cel mai potrivit zambet pentru pacientul in cauza. Zambetul de Hollywood nu se potriveste la oricine, fiecare pacient are nevoie de zambetul sau, natural, unic. In cadrul tehnicii dentare se concentreaza mai mult in domeniul lucrarilor protetice unidentare: metalo-ceramice, ceramica integrala, zirconiu. Estetica este cuvantul cheie cu care putem sa-l descriem.

 
 

Esti medic ?

Daca esti medic stomatolog si vrei sa colaborezi cu laboratorul nostru de tehnica dentara, te rugam sa completezi formularul de mai jos si te vom invita la noi, sa ne cunoastem.

Suntem foarte prietenosi !

Esti pacient ?

Daca esti pacient si iti doresti mult ca viitorul tau zambet sa fie proiectat de echipa noastra de artisti, te asteptam la noi sa cunosti intreaga echipa, care se va ocupa de cazul tau.