• White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle

Get social !

Programare telefonica / online

Ortodontie

Ortodontia si ortopedia dento-faciala este o ramura a stomatologiei care se ocupa de corectarea dintiilor si maxilarelor care prezinta malpozitii. Tratamentele ortodontice sunt complexe, acestea realizandu-se intr-un timp mai indelungat.

Este de preferat ca acestea sa se realizeze la o varsta cat mai tanara, cand tesuturile pot suferi mai usor modificari. Pozitionarea incorecta a dintiilor si maxilarelor aduc cu ele malocluzii, care in timp duc la disfunctii ale articulatiei temporo-mandibulare sau a musculaturii masticatorie.

Pe langa importanta in functionalitatea aparatului dento-maxilar, ortodontia prin tratamentele sale imbunatateste fizionomia pacientului.

Este indicat mai ales ca in perioada adolescentei, tinerii sa faca o vizita medicului ortodont pentru a se asigura ca toate relatiile intre structurile aparatului dento-maxilar sunt optime, pentru un zambet sanatos.

braces-2886589_1280.jpg

Aparat fix metalic

Pentru rezultate optime si mai rapide

braces-2886588_1280.jpg

Aparat fix de safir

Pentru o estetica mai buna

Invisalign

O varianta invizibila

Manopere realizate de

Dr. Teodora Dumitras

Medic specialist in Ortodontie

Te-ai decis ?

Vino la Dent House si cunoaste o echipa profesionista, pregatita sa iti construiasca cel mai bun plan de tratament, pentru a-ti asigura sanatatea ta orala. 

Luni - Vineri: 11:00 - 19:00 (temporar)

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Tel. 0740365093

Email: info@denthouse.ro

Dent House Clinic

Str. Milcov 20, Cluj-Napoca, RO

Get social  !

  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle

Plateste in rate

cu cardul Star BT