Dent House
 
 

povestea noastra


Povestea noastra a inceput atunci cand am vrut sa aducem un nou concept pe piata din Cluj-Napoca in ceea ce priveste medicina dentara. Am proiectat acest loc gandindu-ne in primul rand la pacient si construind totul in jurul sau. Astfel, Dent House este un loc in care fiecare pacient se simte ca acasa, unde uita de scopul vizitei, unde nu se simte ca intr-un spital mare si rece, ci se simte ca intr-o familie, care il primeste cu drag, intr-o atmosfera calda si unica.

Frica de stomatolog este crescuta din cauza durerilor puternice pe care unii pacienti le au. Noi vrem ca pacientul cand trece pragul usii noastre sa uite de vizita la medic, vrem sa se simta bine si sa fie cat mai cooperant, astfel incat tratamentul sau sa decurga eficient si profesionist, iar el sa plece cu un zambet frumos, sanatos si sa fie multumit. 

 
 

Galerie


 

Ne-am gandit la fiecare detaliu astfel incat pacientul sa fie pus pe primul loc. Spatiul cald amenajat te ajuta sa uiti ca esti in vizita la medic, te vei simti ca acasa. Poti sa spui adio fricii de medic !

Va prezentam cele 2 cabinete Dent House echipate cu aparatura de ultima ora, studioul nostru drag unde imortalizam fiecare zambet al pacientilor nostri, receptia noastra unde te simti ca in living-ul de-acasa si laboratorul de tehnica dentara unde te simti ca in atelierul unor artisti desavarsiti.

 

dent house va prezinta

medicii nostri

DSC_9801.jpg
DSC_0276.jpg

Dr. Ana Maria Muresanu

Medic dentist generalist

DSC_8270.jpg

Dr. Mihai Pancsur

Chirurg Dento-Alveolar

DSC_0140.jpg

Dr. Diana Florea

Medic dentist generalist

  

DSC_0226.jpg

Dr. Laura Fetti

Chirurg Buco-Maxilo-Facial

Artistii dent house

laboratorul nostru

DSC_0370.jpg
 
DSC_0373.jpg
DSC_0347.jpg

Artistul Sef

Mihai muresanu

 
 

Te asteptam la noi

descopera zambetul tau

DSC_9956.jpg