• White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle

Get social !

Programare telefonica / online

Protetica

Protetica este o ramura a stomatologiei care se ocupa de refacerea morfo-functionala a unitatilor dentare. 

Fizionomia este una din functiile esentiale ale aparatului dento-maxilar. Aceasta influenteaza major viata sociala si aspectul unei persoane. In protetica si cel mai mic detaliu conteaza.

Cu ajutorul laboratorului nostru de tehnica dentara, realizam lucrari protetice cu o estetica deosebita, astfel schimbam complet fizionomia prezenta a pacientului.

Noi mizam pe naturalete, nu credem in zambetul perfect, standardizat. Noi credem ca fiecare pacient are nevoie de un zambet conturat special pentru el, adaptat la trasaturile sale, pentru ca el sa zambeasca cu incredere.

In cadrul tratamentului, incepem cu o sedinta foto, care va servi atat in procesul creativ al tehnicianului, cat si pentru a putea pune in balanta rezultatul final cu situatia initiala.

In etapa a doua, se prepara unitatile dentare, pentru a putea fi protezate, se amprenteaza si se trimite amprenta, la etaj, in laborator, unde artistii nostri incep sa picteze zambetul optim.

Pana cand este gata zambetul final, punem pacientului o lucrare provizorie, pentru a putea sa-si continue activitatea fara nici un impediment.

Servicii protetice

Lucrari metalo-ceramice

Lucrarile metalo-ceramice sunt lucrari protetice mixte, care prezinta un substrat metalic pe care adera componenta ceramica. Aceste lucrari prezinta o rezistenta mai mare la actiunea fortelor masticatorii, astfel ele sunt indicate in general pentru protezari in zona laterala.

Punem la dispozitie 2 tipuri de lucrari metalo-ceramice in functie de componenta ceramica aplicata:

  • Budget: Ceramica Noritake

  • Premium: Ceramica Ivoclar

Lucrari integral ceramice

Lucrarile integral ceramice sunt lucrari protetice integral fizionomice, adica acestea nu prezinta componenta metalica. Sunt realizate prin procedee moderne, sa reziste si sa construiasca o fizionomie deosebita. Estetica este desavarsita la aceste lucrari si se indica mai ales in zona frontala.

Lucrari de ceramica pe Zirconiu

Lucrarile de ceramica pe Zirconiu sunt de asemenea lucrari protetice deosebit de estetice, folosite in alte circumstante decat cele integral ceramice. Acestea prezinta o baza de Zirconiu mai opaca, care este capabila sa neutralizeze culoarea bontului dentar si astfel schimbarile mai radicale de culoare la nivelul dintilor se fac mai usor.

Fatete dentare

Fatetele dentare sunt lucrari protetice partiale realizate din ceramica, care sunt aplicate de obicei in zona frontala, pentru a restaura estetic zambetul. Pregatirea dintilor este mai putin invaziva decat pentru coroanele dentare, acestea aplicandu-se doar la nivelul fetei vestibulare a dintilor. 

Manopere realizate de

Ana-Maria Muresanu

Dr. Ana-Maria Muresanu

Medic stomatolog generalist

Dr. Diana Florea

Medic rezident in Endodontie

Dr. Ruxandra Bîlc

Medic specialist in Protetica

Competente de implantologie

Te-ai decis ?

Vino la Dent House si cunoaste o echipa profesionista, pregatita sa iti construiasca cel mai bun plan de tratament, pentru a-ti asigura sanatatea ta orala. 

Luni - Vineri: 11:00 - 19:00 (temporar)

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Tel. 0740365093

Email: info@denthouse.ro

Dent House Clinic

Str. Milcov 20, Cluj-Napoca, RO

Get social  !

  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle

Plateste in rate

cu cardul Star BT