Protetica

Protetica este o ramura a stomatologiei care se ocupa de refacerea morfo-functionala a unitatilor dentare. 

Fizionomia este una din functiile esentiale ale aparatului dento-maxilar. Aceasta influenteaza major viata sociala si aspectul unei persoane. In protetica si cel mai mic detaliu conteaza.

Cu ajutorul laboratorului nostru de tehnica dentara, realizam lucrari protetice cu o estetica deosebita, astfel schimbam complet fizionomia prezenta a pacientului.

Noi mizam pe naturalete, nu credem in zambetul perfect, standardizat. Noi credem ca fiecare pacient are nevoie de un zambet conturat special pentru el, adaptat la trasaturile sale, pentru ca el sa zambeasca cu incredere.

In cadrul tratamentului, incepem cu o sedinta foto, care va servi atat in procesul creativ al tehnicianului, cat si pentru a putea pune in balanta rezultatul final cu situatia initiala.

In etapa a doua, se prepara unitatile dentare, pentru a putea fi protezate, se amprenteaza si se trimite amprenta, la etaj, in laborator, unde artistii nostri incep sa picteze zambetul optim.

Pana cand este gata zambetul final, punem pacientului o lucrare provizorie, pentru a putea sa-si continue activitatea fara nici un impediment.

Servicii protetice

Ana-Maria Muresanu

Dr. Ana-Maria Muresanu

Medic stomatolog generalist

Dr. Diana Florea

Medic rezident in Endodontie

Dr. Ruxandra Bîlc

Medic specialist in Protetica

Competente de implantologie

Luni - Vineri: 11:00 - 19:00 (temporar)

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Tel. 0740365093

Email: info@denthouse.ro

Dent House Clinic

Str. Milcov 20, Cluj-Napoca, RO

Get social  !

  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle

Plateste in rate

cu cardul Star BT