Sirona-1.png

Tratamente laser

Fara durere. Fara cicatrici.

Programeaza-te acum !

Servicii stomatologice Cluj

Indiferent de manopera terapeutica pe care medicii nostri o realizeaza, rezultatul dorit va fi mereu acelasi: obtinerea unui zambet sanatos si stralucitor. Cea mai mare satisfactie a unui medic stomatolog la finalul zilei este de a vedea pacientul ca zambeste cu incredere si bucurie. Fiecare moment de fericire trebuie exprimat asa cum trebuie.

shutterstock_324385844.jpg

Powered by Megagen, Nobel

Implantologie

Dinti lipsa? Uita de protezele cu sprijin deficitar si alege tratamentul cu implanturi dentare. Rezultate durabile, estetice si confort desavarsit. Este indicat implantul dentar in cazul tau? 

Dr. Gabriel Armencea Cluj
DSC_1387-2.jpg

Powered by Sirona

Tratamente cu laser

Gata cu manoperele sangerande si dureroase. Tratamentele cu laser permit realizarea unor proceduri mai precise, cu sangerare redusa si vindecare optima. Cand este indicat?

Dr. Ana Maria Muresanu Cluj

Designed by Dent House Lab

Protetica

Vrei un zambet estetic si durabil? Acesta poate fi obtinut prin lucrari de calitate si cu estetica desavarsita. Laboratorul nostru de tehnica dentara poate sa-ti aduca acest rezultat.

Mihai Muresanu Cluj
DSC_2377-2.jpg

Powered by Dentsply Sirona

Endodontie

Durere dentara? Patologia pulpei dentare este complexa si necesita un tratament pe masura. Tratamentele endodontice vor incerca sa salveze dintele de la extractie. Cand se poate?

Dr. Diana Florea Cluj

Powered by Invisalign

Ortodontie

Zambet perfect aliniat? Putem obtine un zambet armonios prin aplicarea aparatului dentar. Niciodata nu este prea tarziu sa te gandesti la un tratament ortodonic. Ce implica?

Dr. Teodora Dumitras Cluj

Designed with Philips

Estetica dentara

Cu gandul la zambetul de revista? Manoperele de estetica dentara te duc spre acel "HOLLYWOOD SMILE" pe care ti l-ai dorit de mult. Dinti mai albi? Albirea dentara este raspunsul.

Dr. Ana Maria Muresanu Cluj

Powered by Megagen

Chirurgie orala

Bisturiu, sange, durere? Nici vorba, anestezia, laserul si o echipa profesionista iti pot oferi o experienta chirurgicala confortabila. Ce tratament imi recomandati?

Dr. Gabriel Armencea Cluj

Powered by Parodontax

Parodontologie

Iti sangereaza gingia? Igiena deficitara, periaj cu presiune si alte probleme iti pot afecta tesuturile de sustinere a dintilor. Salveaza situatia prin tratamentele parodontale!

Dr. Ana Maria Muresanu Cluj

Powered by Oral-B

Profilaxie

Frica de tratamente dureroase si complicate? Ca sa nu ajungem la ele, noi punem accent pe preventie. Alege acum o igienizare profesionala si evita complicatiile.

Dr. Ana Maria Muresanu Cluj
dintisorfarafundal.png

Programeaza-te acum!