Dent House

pasiune.zambet

DSC_9623.jpg
 

Design


Fatete dentare

Primul lucru pe care-l vezi la un zambet este estetica. Fizionomia zambetului tau are o mare importanta in viata ta sociala si de asemenea in autoapreciere. Noi consideram ca fiecare moment de fericire trebuie marcat cu un zambet, acordat cu incredere si cu mandrie. Pentru fiecare pacient trebuie sa personalizam lucrarea in functie de trasaturi, de forma fetei, de dorintele acestuia. Astfel, la final dorim sa construim un zambet natural pentru pacientii nostri. Fatetele dentare sunt cea mai buna metoda atunci cand consideri ca estetica dintiilor tai nu este ceea ce iti doresti.

IMG_3808.JPG

your smile

Laboratorul Dent House lucreaza de peste 20 de ani in domeniul tehnicii dentare, acestia construind cele mai stralucitoare si frumoase zambete.


Reconstruieste-ti zambetul

Alege lucrari protetice din Zirconiu pentru o estetica desavarsita. Acest tip de lucrari prezinta o biocompatibilitate foarte buna, iar acestea se preteaza la pacientii care prezinta unitati dentare devitalizate sau pivoti metalici pe care lucrarile vor agrega. Datorita tehnicii de realizare speciala, lucrarea prezinta un strat de baza mai opac, care va neutraliza culoarea dintelui / pivotului, astfel estetica va fi deosebita.

andreeaba.jpg

photo studio

Am creat un studio foto profesionist pentru ca la finalul tratamentului sa putem aprecia mai bine, alaturi de pacient, rezultatul intregului proces medical. 

DSC_0062.jpg

albire dentara

Punem la dispoztie pacientului atat solutii de albire prin metode chimice (diverse substante care se aplica pe dinti), dar si albire dentara cu lampa de albit, care este mai eficienta. Te asteptam in cabinetele noastre pentru mai multe detalii si pentru a vedea ce metoda ti se potriveste mai bine !

 
lips-35616_1280.png
 
 

Health


Implantologie

Ceea ce noi toti pretuim este sanatatea, iar in momentul in care ti-ai pierdut mai multe unitati dentare, trebuie sa te gandesti nu doar sa acoperi spatiul ramas, ci sa reconstruiesti artificial structura fiecarei unitati. Mult timp prin punti dentare de intindere mare, medicii acopereau spatiile edentate, dar acum avand la dispozitie implantele, le folosim pe acestea pentru refacerea unitatii dentare si pentru a prevenii resorbtia osoasa, astfel conservam dintii naturali si sustinem masa osoasa a arcadelor dentare. Materialele de ultima ora vor face ca implantul tau sa fie acceptat fara probleme de organism. 

teeth-2833421_1920.jpg

Endodontic work

In alegerea planului de tratament trebuie sa fim atenti sa gasim metoda cea mai putin invaziva. Dorim pe cat posibil sa pastram cat mai mult tesut dentar natural si sa intorducem cat mai putine materiale straine organismului. Ne place Endodontia pentru ca incearca mereu sa salveze unitatiile dentare pana in ultimul moment. Cu un tratament corect de canal putem evita extragerea unui dinte care mai poate fi functional.  
 

Consulta medicul dentist

Este greu sa-ti selectezi informatia medicala necesara de pe internet de aceea noi credem ca orice persoana care doreste sa-si faca o schimbare la nivelul aparatului dento-maxilar trebuie sa consulte un medic dentist / specialist pentru a primi toate informatiile corect si adaptate situatiei. Primul pas pentru zambetul stralucitor este consultatia.

 
 

proiecteaza Zambetul

 
face-3052778 copy.jpg